Rólunk


Az Art Group csapata évente több száz rendezvény lebonyolításával meghatározó alakja a hazai rendezvényszervezésnek. Professzionális marketing szolgáltatásaival igyekszik a megrendelők különféle elképzeléseit teljes körűen megvalósítani. Valljuk, hogy az ügyfelek ötleteinek kivitelezésében nincs lehetetlen. Hivatásunknak érezzük, hogy inspiráló, szórakoztató és egyedi ötleteket mutassunk be üzleti partnereinknek. A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy megbízóinkat alaposan megismerjük és igényeiket felmérjük, majd ezen információk birtokában készítjük el a testre szabott koncepciókat. Az Art Group Marketing Kft. tagja a Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetségének, annak közös értékeit, filozófiáját magára nézve irányadónak tekinti.

Stratégiai partnereink

opel dakar team logo magyar turizmus zrt 333 2014 marc i maresz

 

Szolgáltatásaink


 

b2 02


Business to business

Business to Business kommunikáció magába foglalja azokat az eseményeket, amelynek elsődleges célcsoportja megbízóink ügyfélköre. Kiemelt figyelmet fordítunk az üzenetek célba juttatásának hatékony jellegére.

b2 03


Business to employee

Sok partnerünk fektet nagy hangsúlyt csapata szakmai továbbképzésére, összekovácsolására, mivel egy cég sikerességéhez a munkatársak együttműködése, motiváltsága, elkötelezettsége egyre inkább elengedhetetlen feltétel. 

b2 04


Business to consumer

Ügyfeleinknek teljes körű megoldásokat kínálunk, a fogyasztói megjelenések területén is. Legyen szó vizuális megjelenésről, site üzemeltetésről , vagy promóciók kidolgozásáról és kivitelezéséről.

b2 05


Business to design

A XXI. században már minden üzletkötés és eladás alapja a jó megjelenés. Az ügyfeleink elképzelését, ötleteit maximálisan szem előtt tartva, velük közösen gondolkodva hozzuk létre egyedi arculatukat, alakítjuk ki a legmegfelelőbb kommunikációs kampányukat.

Referenciák

Partnereink

 

3M Logo 45pt 95x64 alpha vet Boston triumph logo  carrera
HP logo uj fireflies badge toptext normal   HENKEL LogoFilled Claim Red sRGB ericsson logo hasznalhato
ITSH Logo 140530  Mediamarkt Logo  Michelin no szlogen CMYK european parliament logo 700x450 ms event grafik logo wurth
nestlelogo 01  Opel logo 2015  salva vita imagesCAMTVPLK generali logo
         

 

 


CÍM :
1029 Budapest Bulcsú Vezér u. 36.
KÖZPONTI EMAIL:  

 youtube

 

 
© 2015 Art Group | copyright